Međunarodni sajam reklamnog materijala „Reklama“

ReklamaVrednost ruskog tržišta reklamnih proizvoda je 2014. godine iznosila 340 milijardi rubalja, dok je ove godine nastavila tendenciju intenzivnog rasta.

Možemo primetiti da na ove rastuće cifre veliki uticaj imaju digitalne tehnologije, reklamne aktivnosti, promotivne tehnike i ekspanzija štamparske delatnosti.

Više od 250 učesnika sajma „Reklama“ («Реклама») se svake godine na kraju meseca septembra sretne u „Ekspocentu“ kako bi prezentovali inovacije i dostignuća u domenu izrade najrazličitijeg reklamnog materijala, počev od tradicionalnih tehnika štampanja do nestandardnih reklamnih projekata.

Nama će biti drago da dočekamo stručnjake iz Srbije, da sa njima razmotrimo aktuelne tendencije u ovoj sferi i ukažemo im na važnu činjenicu da je promocija robe i usluga direktno povezana sa reklamiranjem.

Više informacija o samoj manifestaciji možete dobiti na zvaničnoj stranici sajma „Reklama“: www.reklama-expo.ru

 

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija