Međunarodni sajam „Zdravstvena zaštita“

zdravo17_top_eng

Svetsko tržište medicinskih proizvoda je izuzetno perspektivno, dok je rusko tržište medicinskih proizvoda jedno od najvećih u Istočnoj Evropi. Reforma zdravstva RF predstavlja prioritetan zadatak organa vlasti. Svake godine, vladajuće i izvršne strukture u oblasti zdravstva imaju za zadatak da smanje broj jedinica zastarele opreme, koja se više ne može koristiti za pružanje usluga željenog nivoa kvaliteta. U susret ispunjenju ovog zadatka, grade se novi medicinski centri i kupuje se savremena dijagnostička oprema.

Prema proceni eksperata, vrednost ruskog tržišta medicinske opreme je u 2014. godini iznosila 125 milijardi rubalja. Inostranim proizvođačims pripada 83% udela ruskog tržišta, i tu se, uglavnom, radi o uvozoj medicinskoj opremi koja nema svog pandana na ruskom tržištu.

Sajam „Zdravstvena zaštita“ («Здравоохранение»), koji organizuje „Ekspocentar“, predstavlja događaj nacionalnih razmera sa istorijom dugom preko 40 godina. „Zdravstvena zaštita“ čini deo federalnog programa za unapređenje medicinske zaštite i nege ruskog stanovništva. Sajam se svake godine proširuje i raste u skladu sa rastućim potrebama ruskog potrošača koje se odnose na kvalitetne medicinske preparate i zdravstvenu zaštitu i negu.

Prema rezultatima Opšteruskog rejtinga sajmova, „Zdravstvena zaštita“ je prema svim nominacijama proglašena za najbolji sajamski događaj u kategoriji „Medicina, zdravlje i higijena“. Više od 1100 kompanija iz 42 države sveta svake godine istupa u svojstvu redovnog izlagača, površina pod štandovima iznosi 55 000 metara kvadratnih, a priliku da prisustvuje dobije više od 32 000 stručnjaka.

Za više informacija o sajmu „Zdravstvena zaštita“ posetite zvanični sajt događaja: www.zdravo-expo.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija