Međunarodni sajmovi „Saobraćajni sistemi i logistika“ i „Naviteh“

n_stl_expo_1-pic-400x374Tematika međunarodnog sajma „Saobraćajni sistemi i logistika“ razmatra najnovija rešenja u domenu saobraćajnih tehnologija, logističkih rešenja i sistema za skladištenje i utovar robe.

Sajam se održava u istom periodu kada i sajam „Veza“, i to ne slučajno, s obzirom da su ta dva projekta tematski veoma usko povezana. Ovu celinu bismo zaokružili i sajmom navigacionih sistema, tehnologija i usluga pod nazivom „Naviteh“.

Sva tri projekta su veoma blisko upućena jedan na drugi, međutim, svaki od njih prezentuje primenu savremenih tehnologija u najrazličitijim sferama čovekovog života.

Iz tog razloga, posebno mesto na ovim manifestacijama može da zauzme samo inovator koji razvija ili proizvodi visokotehnološka rešenja koja se primenjuju u bilo kojoj od navedenih oblasti.

Ukoliko smatrate da imate jedinstveni proizvod ili tehnologiju koju ste spremi da pokažete ruskoj i svetskoj javnosti, sajmovi „Saobraćajni sistemi i logistika“, „Naviteh“ i „Veza“ će Vas sa zadovoljstvom ugostiti!

Za više informacija, posetite zvanične sajtove manifestacija:
www.navitech-expo.ru
www.stl-expo.ru
www.sviaz-expo.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija