Multimedijalni biznis katalog – Registar partnera iz Ruske Federacije

Multimedijalni biznis katalog na srpskom jeziku (mbk.rs) je jedini resurs u kome možete naći informaciju o kompanijama iz Ruske Federacije koje žele da tržištu zemalja Zapadnog Balkana predstave svoj izvozni potencijal, i na taj način, direktno se približe potencijalnim poslovnim partnerima sa ovog područja.

Kompanije se, radi lakše pretrage i boljeg pregleda, razvrstavaju prema vidu svoje delatnosti u 15 privrednih grana. Ceo sajt je razrađen na srpskom jeziku koji razumeju stanovnici svih zemalja regiona Zapadnog Balkana. Pristup resursu je u potpunosti slobodan i besplatan.

Pored kompanijskih profila, poslovnih ponuda i potražnje, resurs MBK sadrži i važne informacije o toku srpsko-ruske saradnje i linkove do zvaničnih sajtova državnih organizacija kako Srbije, tako i Rusije koji mogu biti od koristi prilikom realizacije spoljnotrgovinskih ugovora.

Cilj projekta Multimedijalni biznis katalog je da steknete uvid u ponudu i potražnju tržišta Ruske Federacije, uspostavite poslovni kontakt sa potencijalnim partnerima i razvijate saradnju u pravcu porasta spoljnotrgovinske razmene.

 

U nadi da će Vam ovaj informacioni resurs doneti boljitak u poslovanju, želimo Vam uspeha u daljem radu!

 

 

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija