Republika Mari El

Republika Mari El je danas jedan od najperspektivnijih regiona Povolškog federalnog okruga i čtave Ruske Federacije.

Prirodna bogatstva, napredna industrijska proizvodnja, razvijena poljoprivreda i visokokvalifikovani stručnjaci daju ovoj republici značajnu prednost i neograničene mogućnosti za privlačenje stranih investitora, podstičući razvijanje partnerske saradnje i dobrih poslovnih odnosa.

Zahvaljujući dobro razrađenom programu podrške i pomoći stranim investitorima, moguće je prevazići mnoge administrativne prepreke i olakšati razvoj poslovanja.

Na osnovu ekonomskih pokazatelja iz prethodnih desetak godina možemo zaključiti da Republika Mari El nesumnjivo zauzima vodeću poziciju u Povolškom federalnom okrugu prema stabilnim stopama privrednog rasta i prihoda koje donosi sektor poljoprivrede.

Naravno, pored izuzetnih pogodnosti i neiscrpnih resursa Uprava ove republike vodi stalnu borbu sa određenim problemima – nedostatak infrastrukture za razvoj inovativnih ideja u vidu tehničkih centara, biznis-inkubatora, laboratorija za razvoj tehnologija i interaktivnih programa za obuku stručnog kadra. Nadležna lica su svesna postojećih problema i aktivno se bave njihovim rešavanjem.

Detaljne informacije o Republici Mari El, ekonomske pokazatelje, vodič za investitore i interaktivnu mapu možete dobiti u specijalnom odeljku zvaničnog sajta Republike, posvećenog budućim investitorima.

Mi smo otvoreni za svaki vid saradnje i svim snagama ćemo podržati energične poslovne ljude koji su sposobni da praktično pokažu i dokažu svoj potencijal i udare temelj novom načinu poslovanja.

Osoba za direktan kontakt:
Predsednik Vlade Republike Mari El
Leonid Igorevič Markelov
Tel: +7 (362) 64-15-25
glava-rme@gov.mari.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija