Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina

Poštovane dame i gospodo!

 

 

Dozvolite mi da Vas u ime Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije i lično u svoje ime pozdravim, a takođe izrazim zadovoljstvo Vašim interesom za saradnju sa balkanskim regionom!

Kontinuirani dinamični razvoj svestrane međusobne saradnje između Rusije i balkanskih zemalja se nastavlja. Privredna saradnja se povećava i postepeno dobija viši kvalitetni nivo. Danas Rusija zauzima poziciju jednog od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera zemalja u regionu, ali ističemo, da postoji potencijal kako za dalje širenje uzajamne trgovine, tako i usavršavanje strukture razmene.

Sistem trgovinsko-industrijskih komora svojom delatnošću predstavlja važan dodatni faktor u razvoju trgovinsko-ekonomskih odnosa, čije se perspektive vide, između ostalog, i u širenju razmene informacija, daljem razvoju saradnje između regiona, povećanju direktnih poslovnih kontakata. Poseban značaj ima informaciono-konsultativna podrška tim procesima i zajednička aktivnost partnerskih organizacija. «JUGOSOVERO» sa višegodišnjim iskustvom u efikasnom obavljanju svoje delatnosti, predstavlja zvaničnog partnera TIK Rusije u Republici Srbiji. Na osnovu potpisanih sporazuma o saradnji kompanija pruža veoma široku lepezu usluga komorskog sistema, posebno u sferi sertifikacije i pronalaženja poslovnih partnera.

Multimedijalno izdanje kataloga predstavlja savremeni projekat kompanije „JUGOSOVERO“, uz punu podršku Predstavništva TIK Rusije u Srbiji, čija je misija da pruži praktičnu pomoć u uspostavljanju i razvoju poslovnih veza. Katalog nudi kompletnu inforamciju o privrednom potencijalu Republike Srbije, pojedinih zemalja i regiona, a takođe detaljne prezentacije i poslovne ponude značajnijih preduzeća u različitim granama privrede, koja su zainteresovana za uspostavljanje saradnje sa ruskim privrednicima.

Iskreno se nadam, da će Vam ovaj katalog, razvijajući saradnju sa kompanijama zapadnobalkanskog regiona, pomoći u širenju Vašeg poslovanja.

Dozvolite mi, da Vam na kraju, poželim uspeh i rezultate u radu!

 

 

Dmitrij A. Moskovkin
Predstavnik TIK RF
u Republici Srbiji i Crnoj Gori

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija