Mreža razmene poslovnih informacija (SODI)

Mreža razmene poslovnih informacija (Сеть обмена деловой информацией – SODI) je opšti korporativni portal čitavog sistema TIK RF. On integriše internet sajtove TIK RF, regionalnih komora, organizacija sistema TIK RF, predstavništava TIK RF u inostranstvu. Ukupno 240 web sajtova je konstantno u mreži, uključujući sve regionalne trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, predstavnike trgovinsko-industrijskih komora Ruske Federacije u inostranstvu, partnerske firme, udruženja, unije i druge organizacije.

SODI prikazuje standardizovane liste usluga u oblasti poslovne saradnje preduzetnicima iz Rusije i iz inostranstva, uključujući i publikaciju u mrežnom Registru podataka o kompanijama, robi koju proizvode i uslugama koje pružaju, a takođe i postavljanje komercijalnih oglasa i investicionih predloga na mrežu. Danas se u Mreži mogu naći informacioni resursi regionalnih trgovinsko-industrijskih komora, predstavništava TIK RF u inostranstvu, kao i velikog broja partnera TIK RF.

Na portalu SODI (sc.ruschamber.net) nudimo Vam mogućnost postavljanja:

TEKSTUALNIH INFORMACIJA o Vašoj kompaniji
INFORMACIONOG BANERA kompanije

Na glavnoj i pod-stranama sajta Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije (www.tpprf.ru), za period ili po broju prikazivanja, nudimo usluge postavljanja:

TEKSTUALNIH INFORMACIJA
VIDEO KLIPOVA
STATIČNOG BANERA na glavnoj strani ili na unutrašnjem delu sajta
DINAMIČNOG BANERA na glavnoj strani ili na unutrašnjem delu sajta

Detaljnije informacije o proizvodima i uslugama ruskih i inostranih preduzetnika možemo prikazati kako grafički, tako i tekstualno na virtuelnim izložbenim štandovima. Na sajtu Virtuelne izložbe Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije (www.ruschamber.com) moguće je postavljanje informacija o robama i uslugama kompanija, za period od 6 ili 12 meseci, u okviru Ekonom, Standard, Biznis ili Individualnih štandova. Sajamski štand učesnika u suštini predstavlja minisajt, sa mogućnošću postavljanja audio i video materijala. Sve informacije mogu biti predstavljene na ruskom i engleskom jeziku.

Virtuelni sajamski štandovi se razlikuju dizajnerskim rešenjem i nivoom realizacije, a u ponudi su četiri različita tipa:

EKONOM štand
STANDARD štand
BIZNIS štand
INDIVIDUALNI štand

Vlasnicima štandova klase BIZNIS i INDIVIDUALNI u okviru Virtuelne izložbe Trgovinsko-industrijske komore Rusije, u sastavu SODI, omogućen je popust od 50 % (pedeset posto), za vreme trajanja ovih štandova.

 

Prezentacija o informacionim mogućnostima SODI, u kojoj je objašnjeno funkcionisanje portala, pomoći će vam da koristite usluge Mreže razmena poslovnih informacija.

Prezentacija “Informacione mogućnosti SODI u okviru sistema Trgovinsko-industrijskih komora Ruske Federacije”

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija