Izvozni potencijali Republike Mordovije

Republika Mordovija je federalni subjekat Ruske Federacije koji se nalazi u centru njenog evropskog dela. Saransk, prestonica ove republike, udaljena je od Moskve oko 650 km.

Prema tempu socijalno-ekonomskog razvoja i rastu životnog standarda Mordovija je jedan od lidera Privolškog federalnog okruga. Najrazvijenije privredne grane su mašinogradnja i metalurgija, elektrotehnika, hemijska i hemijsko-biološka industrija, poljoprivreda, trgovina i građevinarstvo.

Kompanije koje beleže najveći razvoj i posebno su orijentisane prema izvozu svojih proizvoda posluju u sledećim oblastima: proizvodnja kablova i električnih uređaja, mikroelektronika, nanotehnologija i nanomaterijali, optoelektronika i optička vlakna, informacione tehnologije, rasvetni uređaji. Sa izvoznim potencijalom kompanija iz Republike Mordovije možete se upoznati u prezentaciji.

Ukoliko želite da saznate više o geografskim odlikama, privredi i investicionom potencijalu Republike Mordovije, posetite rubriku Investicioni potencijali Ruske Federacije – Republika Mordovija.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija